Стоматолошка сестра

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Во име на нашиот клиент, Dental Clinic Margita Smileva, специјалистичка ординација по ортодонција основана 2006 година, ДЕКРА ја огласува следната работна позиција:

Стоматолошка сестра

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО:

  • Aсистирање во стоматолошка ординација
  • Стерилизација на инструменти
  • Прием на пациенти

 ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Одговорна и проактивна личност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Способност за тимска работа
  • Професионален и љубезен однос кон пациентите
  • Лојалност, самоиницијативност и темелност

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на[најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака на позицијата за која аплицираат.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 30/05/2022.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »