Сервисер за клими, топлотни пумпи и VRV системи (со или без искуство)

За компанијата: ИЦС ГРУП ДОО - Скопје е фирма , која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Својата политика и концепција на работа ја... повеќе за компанијата »

СЕРВИСЕР ЗА КЛИМИ, ТОПЛОТНИ ПУМПИ И VRV СИСТЕМИ (СО И БЕЗ ИСКУСТВО)

СЕРВИСЕР за сервисирање клима уреди, топлотни пумпи и VRV системи

Цел на работното место: Сервисирање на клима уреди, топлотни пумпи, VRV системи и опрема од прeмиум брендот  DAIKIN, работа на објекти на одржување на системите за греење и ладење, пуштање на опремата во работа и сл.

Квалификации:

Со искуство

 • Најмалку 3 години искуство работа како сервисер за клима уреди, топлотни пумпи, VRV и HVAC системите
 • Диплома од средно стручно образование
 • Одлично познавање на  системите за климатизација, топлотни пумпи, VRV и HVAC
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија и активен возач
 • Познавање на MS Office пакетот

Без искуство

 • Предиспозиции за работа со фреонски инсталации и струјни електрични инсталации /работа на терен
 • Желба за учење и развој и надградување на знаењето

Вештини/ способности:

 • Способност за работа со фреонски инсталации и струјни електрични инсталации.
 • Способност да установи дефект и причина за истиот
 • Способност да толкува шеми и работни планови
 • Одлични пишани и вербални способности за двонасочна комуникација

Клучни лични карактеристики: Прецизности и точност во работењето, педантност, уредност, лична одговорност.

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата  и дополнителни квартални бонуси според учинокот и постигнатите резултати
 • Дополнително приватно здравствено осигурување
 • Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот
 • Програми за професионален развој, посета на обуки и семинари
 • Работа со најквалитетните брендови

Работната позиција е во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати своето  CV може да го  испратат на следнава e-mail  адреса   [најави се за да го видиш е-маилот]    (со назнака за работно место Сервисер)

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »