Административна работа/рецепција

 • Објавен пред 2 недели
 • Аура Бизнис Центар
 • Активен до 20.07.2024
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Оглас за работа Аура Бизнис Центар Бул.Партизански Одреди 14/1, Скопје/Центар

Административна работа/Рецепција

Работни обврски:

 • Прием на странки
 • Административно водење на документи за Заедница на Сопственици
 • Извештаи за работа
 • Тековно адмистрирање на обврските на Заедницата на Сопственици
 • Комуникација со клиенти и сопственици на деловен и станбен простор
 • Останати административни и тековни обврски

Квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Претходно искуство со административни работи и работа со клиенти
 • Комуникативна личност
 • Самоиницијативност и спосовност за работа во тим
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање Ms Office (word и excel)

Нудиме:

 • Одлични услови за работа
 • Работно време: 09:00-17:00
 • Нето плата: 25.000 денари

CV да се испрати на следните e-mail адреси:

[email protected]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »