Sales Receptionist

 • Објавен пред 11 месеци
 • Декра
 • Активен до 28.06.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Наш клиент е компанијата АУТОМОБИЛИ ГРОУП ДОО Скопје, увозник за марките Jaguar и Land Rover за Македонија и Косово.

Во име на својот клиент, Декра ја огласува следната позиција: 

 • Sales Receptionist

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Пречекува клиенти, водејќи грижа за нивните потреби;
 • Понудува освежување и го насочува клиентот според потребите;
 • Одговара на телефон и мејл, давајќи насоки според потребите на клиентот.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум 2 години работно искуство во областа нa услужни дејности и грижа за клиенти;
 • Високо образование - завршен Економски или Машински факултет, ќе се смета за предност;
 • Познавање на финансиско работење;
 • Напредно познавање на Microsoft Office;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Владеење на втор странски јазик ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола-Б категорија.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Исклучителни комуникациски и интерперсонални вештини;
 • Развиени вештини за продажба ќе се сметаат за предност;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Афинитет кон возила;
 • Способност за работа во тим;
 • Позитивен ментален став.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди континуирани обуки во организација на принципалот JLR, како и можност за напредување.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: rabota@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 25/06/2018.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ