Асистент за продажба

  • Објавен пред 3 недели
  • Lush
  • Активен до 28.01.2022
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје
  • Телефон: +38923082400

LUSH бара Аисстент за продажба во Скопје

  • Познавање на англиски јазик
  • Плата 20.000 ден. + бонуси, за полно работно време

CV со телефонски број и фотографија на [најави се за да го видиш е-маилот]

Препорака и мотивационо писмо пожелни. Без телефонски јавувања. 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »