Менаџер на продажба

За компанијата: Ел Дорадо 05 ДОО Скопје е основач на брендот "ZIA" кој работи повеќе од 5 години, и е пласиран на пазарот со 4 продажни локации, меѓу кои Г.Т.Ц., Приземје (спроти Жена парк), Т.Ц.Лептокарија (до Зегин... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЕЛ ДОРАДО ДОО Скопје:

Продажба - Локација East Gate Mall

(преземи го огласот како слика)

Аплицирај на:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Менаџер за продажба

 1. Најмалку 2 години работно искуство во трговија со фискална каса и програм
 2. Б Категорија (активен возач)

 

Обврски:

 1. Логистика
 • Контролирање и достава на роба по локации
 • Наздзор на изложбен простор,
 • Пописи

 

 1. Менаџмент
 • Комуникација со вработени, создавање на распоред за работа
 • Пополнување на checklist-и за перформанс на вработените на месечно ниво
 • Организација на одмори

 

 1. Директна продажба
 • Замена на вработени при користење на годишните одмори, боледувања

 

 

Што бараме?

 • Позитивен став и енергија;
 • Тимска работа
 • Флексибилност;
 • Подготвеност за работа во динамична средина
 • Поседуваш минимум 2 години работно искуство на иста или слична позиција;
 • Поседуваш возачка дозвола Б-категорија и си активен возач

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »