ЕЛ ДОРАДО ДОО Скопје

ЕМБС: 7229895
Индустрија: Убавина и фитнес
Адреса: Багдадска 15-6, Скопје
Град: Скопје
Веб: www.zia.mk
Facebook: www.zia.mk
Ел Дорадо 05 ДОО Скопје е основач на брендот "ZIA" кој работи повеќе од 5 години, и е пласиран на пазарот со 4 продажни локации, меѓу кои Г.Т.Ц., Приземје (спроти Жена парк), Т.Ц.Лептокарија (до Зегин од внатрешната страна), Capitol Mall, 1 спрат и East Gate Mall, 1 спрат.

Еден од нашите најважни приоритети е квалитетен кадар кој е задоволен од условите за работа.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »