Продажба - Локација City Mall

За компанијата: Ел Дорадо 05 ДОО Скопје е основач на брендот "ZIA" кој работи повеќе од 5 години, и е пласиран на пазарот со 4 продажни локации, меѓу кои Г.Т.Ц., Приземје (спроти Жена парк), Т.Ц.Лептокарија (до Зегин... повеќе за компанијата »

Аплицирај на:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Продажното место во City Mall е закажано да се отвори на 1 Септември.

Интервјуата ќе траат неколку недели, пробната работа (која е секако платена) ќе почне на крај на Јули преку која се запознавате со целиот процес на работа.

Продажба

  1. Работно искуство во трговија со фискална каса и програм

Обврски:​

  • Директна продажба
  • Прием на роба
  • Средување на залихи и правење листа за обнова на роба

Што бараме?

  • Позитивен став и енергија;
  • Тимска работа
  • Флексибилност;
  • Подготвеност за работа во динамична средина

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »