Продажба - East Gate Mall

За компанијата: Ел Дорадо 05 ДОО Скопје е основач на брендот "ZIA" кој работи повеќе од 5 години, и е пласиран на пазарот со 4 продажни локации, меѓу кои Г.Т.Ц., Приземје (спроти Жена парк), Т.Ц.Лептокарија (до Зегин... повеќе за компанијата »

ЗИА постојано се проширува!

Аплицирај на:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Продажба

 1. Предност е искуство во трговија со фискална каса и програм

Основна обврска 

 1. Директна продажба
 • 6 дена по 6 часа директна продажба (во смени)

Што бараме?

 • Позитивен став и енергија;
 • Тимска работа
 • Флексибилност;
 • Подготвеност за работа во динамична средина
 • Поседуваш минимум 2 години работно искуство на иста или слична позиција;
 • Поседуваш возачка дозвола Б-категорија и си активен возач

Што нудиме?

 • Одлична плата (платата се дискутира на состанок доколку сте одбрани во потесен круг)
 • Одлична работна атмосвера

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »