Диспонент за меѓународен транспорт

 • Објавен пред 2 недели
 • Филиповски Транс
 • Активен до 01.12.2023
 • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
 • Локација: Куманово
 • Веб: www.logistics.mk

(преземи го огласот во Word)

Филиповски Транс ДООЕЛ е транспортна фирма која на пазарот опстојува веќе 20 год во меѓународниот транспорт.Поради зголемување на возниот парк и обем на работа,го проширува својот тим и има потреба од

Диспоненти

Услови кои треба да ги исполнува

 • Да има завршено најмалку ССС
 • Искуство за оваа позиција е задолжително
 • Задолжително познавање на Англиски јазик,а како предност ќе се смета и познавање на Германски јазик
 • Одлично познавање на MS Office пакетот, работа со интернет и компјутери

Личен профил

 • Комуникативна,исполнета,одговорна,лојална,способна за тимска и самостојна работа,со одлични организациски способности,спремен/а да работи под притисок и запазување на дадени рокови
 • Одговорност и задачи
 • Одговорностите и задачите ќе бидат одредени по извршената обука од менторот кој ќе му биде доделен и способноста самостојно да работи и да напредува

Нудиме

 • Плата согласно квалификациите и условите што ги исполнува кандидатот соодветно за работното место за кое аплицира
 • Можност за напредок
 • Гoдшен одмор следува според член 137 од законот за годишен одмор
 • Задолжително исплата на регрес за годишен одмор
 • Работно време од понеделник до петок од 08-16h,викенди и празници не се работи

За подетални информации Ве молам слободно контактирајте не на

Тел. 078/420-868

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »