РАБОТНИК ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување за својот клиент АБЦ Тенис Клуб објавува оглас за:

 

РАБОТНИК ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ
 

Работни одговорности:

 • Се грижи за одржување на тениските игралишта;
 • Одговара на барањата на спортистите во врска со спортските терени;
 • Други одговорности соодветни на работното место Вработен во спа центар.

 

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

 • Љубезна и ведра личност;
 • Проактивна, вредна и енергична личност;
 • Одговорност и посветеност кон работата;
 • Педантност во работата;
 • Организациски вештини;
 • Тимски играч и колегијалност;
 • Лојалност и чесност;
 • Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи.

 

Потребни квалификации:

 • Мин. ССС;
 • Познавање на англиски јазик се смета за предност;
 • Искуство на слична работна позиција ќе се смета за предност;

 

Ние нудиме:

 • Работа во 1 смена од 7:30-15:00 (6 дена во неделата)
 • Почетна плата од 22.000 ден во првите 3 месеци

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака РАБОТНИК ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ или со порака на Viber: +389 78 479 313

 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »