Графички дизајер (со или без искуство)

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

Активни огласи од Креативна Мисла:

Асистент за продажба (со и без работно искуство)

 

Опис на работото место:

  • Изработка на слики во Photoshop.
  • Кратка и едноставна обработка на веќе направени видеа.
  • Работа од канцеларија.

Не е потребно претходно искуство за оваа работна позиција.

Следува кратка обука за ова работно место.

Работно време: Понеделник – Петок.

Работно време: од 10:00 до 18:00 часот.

Ние ви нудиме:

  • Редовни месечни примања
  • Пријатна атмосфера
  • Мотивирачки бонуси за работна успешност;
  • Обуки за личен развој.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »