Senior .NET Developer

За компанијата: Формиран во далечната 1990 година како акционерско друштво со целосно македонски капитал, Неоком е една од водечките бизнис ИТ компании. Низ годините се оформи како пример и за останатите ИТ компании... повеќе за компанијата »

Неоком АД, Скопје компанија со врвна експертиза во ИКТ, Клауд и други услуги од областа на Информатичко Комуникациските Технологии има потреба од вработување на лице на работна позиција:

Senior .NET Developer

  • Завршено високо образование на ФИНКИ, ФЕИТ или друг факултет од соодветната област
  • Активно познавање на англискиот јазик

Солидно познавање на:

  • .NET, C#, REST API
  • Angular, TypeScript  
  • GitHub
  • Познавања на други технологии ќе се смета за предност;

Потенцијалните кандидати ги очекува:

  • тимска и динамична работa
  • можности континуирана едукација
  • придржување на работната методологија на НЕОКОМ АД.

Испратете CV на email адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за позицијата за која се пријавувате, најдоцна до 11 Февруари 2023.

За сите дополнителни информации обратете се на истата email адреса.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »