Инженер за системи за квалитет

(преземи го огласот како PDF)

Инженер за системи за квалитет

Работни обврски

Имплементација на барањата на системот на управување со квалитет и пренесување
на потребните информации до сите вработени
Подршка на развој и оптимизирање на специфичните процеси на фабриката во
соработка со релевантните функции согласно системот за управување со квалитет
Обука на сите вработени за ЛЕАР системот за управување со квалитет
Сертификација на системот за управување со квалитет според IATF 16949
Поддршка на сертификација на системите за управување со животна средина и
здравје и безбедност при работа според ISO 14001 I OHSAS 18001
Поддршка на процесите за постојано подобрување
Следење и имплементирање на барањата на клиентите
Подготвување/проследување на внатрешни/надворешни проверки


Потребни квалификации


Високо образование (предност со технички факултет)
Солидно познавање на англиски јазик(пишан и вербален)
Минимум 2 години работно искуство на иста или слична позиција во автомобилска
индустрија
Одлично познавање на MS Office (excel)
Способност да се работи во брзо опкружување за да се поддржат барањата на клиентите од автомобилската индустрија

Ве молиме Вашата апликација да ја испратите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 15 Март 2023

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »