Стручни соработници (медицински претставници) за територијата на Р.С. Македонија

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Декра
 • Активен до 19.06.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Фармацевтската компанија Галеника, за нивното претставништво во Скопје, објавува оглас за вработување на:

 • Стручни соработници (медицински претставници) за територијата на Р.С. Македонија

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Секојдневна промоција на лекови и ОТЦ лекови, преку редовни посети на лекари и фармацевти.
 • Поттикнување на продажбата на производите во аптеки и веледоргерии;
 • Остварување на резултати од зададени продажни планови и задачи

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Високо образование(медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет);
 • Активно познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на MS Office;
 • Положен возачки испит (Б Категорија).

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Професионална стручност;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Професионалност и желба за развој;
 • Одлични презентациски вештини.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: [email protected]

Крајниот рок за аплицирање е : 24/06/2021

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.