Раководител на магацин

 • Објавен пред 12 месеци
 • Декра
 • Активен до 19.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Декра:

Сервисен техничар - Junior Sales Assistant

За наш клиент, интернационална компанија, специјализирана за производи за градежната индустрија, системи за складирање, како и производи за одржување  во прехранбена индустрија, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

Раководител на магацин

 

Опис на работното место:

 • Менаџирање на магацин со ВХМ систем;
 • Организација и координација на магацинското работење  во согласнос со законските прописи, компаниските процедури и поставените цели;
 • Организација и контрола на работата на магацинските работници.

 

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство во раководење на магацин со ВХМ систем;
 • Сертификат за управување со вилушкар ќе се смета за предност;
 • Познавање на Microsoft Dynamics NAV ќе се смета за предност;
 • Високо образование ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Солидно познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на Англиски јазик ќе се смета за предност.

 

Професионални знаења и способности:

 • Подготвеност за донесување на одлуки;
 • Способност за раководење со тим;
 • Способност за работа под притисок.

 

Дополнителни информации:

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk со назнака за позицијата за која аплицираат.
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 19/11/2017 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ