Комерцијалист за реон Тетово и Гостивар

 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 08.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Тетово

За нашиот клиент, интернационална компанија, која е специјализирана за производи за градежната индустрија, системи за складирање, како и производи за одржување  во прехранбена индустрија, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

Комерцијалист за реон Тетово и Гостивар  

 

Опис на работно место:

 • Планирање и организирање на продажните активности, реализација на зададените планови,
 • Следење и унапредување на продажбата,
 • Одржување на соработката со постоечките и потенцијалните клиенти.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование (високо образование ќе се смета за предност),
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Познавање од областа на машинството и градежништвото ќе се смета за предност,
 • Познавање на MS Office пакетот,
 • Познавање на Англиски јазик,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Професионални знаења и способности:

 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамична, иницијативна и личност насочена кон резултати,
 • Ориентираност кон клиенти,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Организациски и аналитички способности,
 • Флексибилност за работа на терен.

 

Дополнителни информации:

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk со назнака за позицијата за која аплицираат.
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 08/12/2017 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ