Вработуваме Office Manager

  • Објавен пред 6 месеци
  • MY:TIME
  • Активен до 18.01.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од MY:TIME:

ПРОДАЖНИ АСИСТЕНТИ ВО СКОПЈЕ

Потребни квалификации:

* Одлично познавање на англиски јазик. Познавање на албански јазик ќе се смета за предност.

* Одлично познавање на Microsoft Office (Excel, Word, Power Point)

* Високо ниво на професионализам

* Продажни вештини ќе се сметаат за предност

* Одлични комуникациски вештини

Работни обврски:

* Прием на клиенти и странки

* Координација на сервис и желби на клиентот

* Контактирање на клиенти по телефон, меил, СМС

* Набавки за потребите на канцеларијата

* Управување со бази на податоци и документација за сервис

Нашата компанија нуди:

* Работно време од понеделник – петок од 09:00 до 17:00 часот

* Ментор и колеги кои помагаат полесно да се навлезе во работата

* Обуки за надоградување на знаењето

* Култура на почит, одлична тимска работа, взаемно помагање и транспарентност

* Атрактивна почетна плата во зависност од искуството плус можност за бонуси

* Можности за кариерен напредок

КЛИКНИ