Келнер/ка и помошник во кујна

  • Објавен пред 5 месеци
  • Fitness House
  • Активен до 16.09.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Fitness House има потреба од келнер/ка и готвач/ка-помошник во кујна. 
Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го вашето CV на filip@fitnesshouse.mk

Личен профил: 

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Тимска работа и професионален однос кон клиенти

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ