Отворени повеќе работни позиции

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Наш клиент е Км Мебел Специјал ДООЕЛ – Скопје. Компанија која е успешна во градежништвото, хотелиерство, работење со адреналински паркови, производство на собни врати, производство на ПВЦ и алуминиумска столарија. За нивната нова гранка Салон за мебел, архитектонско студио и погон за производство на мебел, ДЕКРА ги објавува следните позиции :

 • Комерцијалисти за продажба на мебел во салон     
 • Дизајнер на ентериер и мебел
 • Оператор на ЦНЦ  машина                                                                                       
 • Оператор на машина за кроење                                                                           
 • Оператор на машина за кантирање                                                                     
 • Монтери – Столари                                                                                                      
 • Возачи со Б категорија на комби и транспортни работници                    

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум 1 година работно искуство;
 • Предност ќе земат кандидатите со поголемо работно искуство.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Комуникативна и ведра личност;
 • Минимум завршено средно образование;
 • Мотивирана и стабилна личност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Доверливост, лојалност и професионалност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на:   [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »