ОПЕРАТОР ВО CALL CENTAR ЗА ПРОДАЖБА

За компанијата: NATURA THERAPY е водечка компанија на пазарот која се занимава со развој, производство и продажба на висококвалитетни, иновативни природни додатоци на исхраната наменети за подобрување и одржување на здравјето... повеќе за компанијата »

Дали си личност која сака да направи промени?
Дали си личност која сака да им помага на другите?
Сакаш да бидеш продуктивна, исполнета и притоа добро да заработуваш?!

 

Што чекаш? ПРИКЛУЧИ СЕ

На победничкиот тим на оператори на НАТУРА ТЕРАПИ

Нудиме:

• 6 часовно работно време;
• Загарантирана плата;
• Одлична работна атмосвера;
• Тимски дух и позитивна енергија;
• Континуирана обука и едукација;
• Најдобра грижа за здравјето; и
• Можност за заработка до 1000 евра!

ПРИЈАВИ СЕ!

И почни нова, поуспешна страница во животот!

www.naturatherapy.mk

Натура Терапи бара опаратори за работа во кол центар, женски лица на возраст од 20 до 65 год, со или без работно искуство. Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »