ОТВОРЕНИ РАБОТНИ МЕСТА НА ЕВРОПСКИ РЕЧНИ БРОДОВИ - СЕЗОНА 2020

 • Објавен пред 7 месеци
 • Декра
 • Активен до 26.02.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Декра:

Deutschsprachige Kundenbetreuer/-innen

Наши клиенти се интернационални компании чија дејност е комплетен хотелски менаџмент на речни бродови од прва и средна класа кои пловат по Рајна, Мајна, Мозел, Дунав, Рона, Сена и Гарон. Секој речен  брод  располага со капацитет за сместување до максимум 200 гости и 50 членови на екипажот.  


За потребите на овие компании за  престојната сезона - 2020, Декра ги огласува следните работни позиции:

 

1. ХОТЕЛ МЕНАЏЕРИ 
(HOTEL MANAGER);

2. РЕЦЕПЦИОНЕРИ 
(RECEPTIONIST; NIGHT AUDITOR);

3.FRONT OFFICE MANAGERS;

4. МЕНАЏЕРИ НА РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR MANAGER);

5. КЕЛНЕРИ ВО РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR STEWARD);

6. БАРМЕНИ
(BARTENDER);

7. БАТЛЕРИ 
(BUTLER);

8. СОБАРИ 
(CABIN/LAUNDRY STEWARD; HOUSEKEEPER);

9. ФРИЗЕРИ 
(HAIRDRESSER/ BEAUTICIAN)

10. МАСЕРИ 
(MASSEUR);

11. ШЕФОВИ НА КУЈНА 
(CHEF DE CUISINE/ EXECUTIVE CHEF);

12. ГОТВАЧИ 
(SOUS CHEF;CHEF DE PARTIE; DEMI CHEF DE PARTIE;
JUNIOR COOK );

13. САДОМИЈАЧИ 
(DISHWASHER/UTILITY);

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Претходно работно искуство на брод, во хотел, ресторан или во доменот на позицијата за која се аплицира;
 • Добро познавање на Англиски јазик;
 • За предност ќе се смета познавање на Германски јазик;
 • За предност ќе се смета поседување на патна исправа од Европска Унија;

 

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ, ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ

 • Динамична личност со изразени комуникациски вештини;
 • Способност за работа под притисок;
 • Способност за тимска работа;
 • Посветеност, одговорност и уредност; 
 • Флексибилност во однос на работнотo време (работа со долго работно време);

 

Доколку имате искуство во угостителство и хотелиерство, барате брз развој во кариерата и работа која е поврзана со патување низ Европа, го очекуваме Вашето CV и препораки од релевантите искуства на Англиски јазик на work@dekra.mk со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

Сите пристигнати апликации ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани за интервју.

КЛИКНИ