Архитекти

  • Објавен пред една недела
  • Berta Consulting Group
  • Активен до 17.04.2024
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Куманово

Активни огласи од Berta Consulting Group:

Административен асистент

Архитекти со овластување Б - со и без искуство.

  • Локација: Индустриска зона Карпош, Куманово 
  • Работно време: 08:00 до 16:00 часот

Испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] со Subject: Апликација за позиција АРХИТЕКТ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »