Раководител на сектор за пазарни истражувања

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Декра
  • Активен до 13.05.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје