Отворени повеќе работни позиции во ТЕЛАМОН

 • Објавен пред 9 месеци
 • Декра
 • Активен до 21.07.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Декра:

Customer Development Manager (m/f) - Product Trainer

Американската компанија ТЕЛАМОН, за производство на кабелски сетови за пасивни системи за безбедност од автомобилската индустрија со огромно задоволство го најавува отворањето на производствен погон и во Скопје. 
Ги охрабруваме припадниците на сите општествени групи да станат дел од успешната приказна на оваа компанија и да аплицираат на една отворените позиции:

 • Менаџер за производство
 • Координатор за плaнирање на производство
 • Главен инженер за производство
 • Специјалист за човечки ресурси
 • Технички обучувач
 • Магацински работник
 • Техничар за жичани машини
 • Лице за склопување на индустриски делови

Повеќе информации за позициите можете да добиете на следниот линк: http://dekra.mk/oglasi/ 

КЛИКНИ