Работник во Производство

  • Објавен пред 4 месеци
  • Аверс Компани
  • Активен до 16.04.2019
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Оглас за за работно место Работник во Производство во графичка индустрија.
Предтходно искуство не е задолжително.
Вклучена обука.
Повеќе информации за компанијата на www.avers.mk   
Контакт и CV на адреса: za.rabotno.mesto@gmail.com

КЛИКНИ