РТГ Техничар

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 30 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 30 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »

НЕУРОМЕДИКА, реномирана болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 31 години, објавува оглас за следната позиција:

РТГ Техничар 

Потребни квалификации:

  • Медицинско образование од соодветната област
  • Познавање на англиски јазик
  • Претходно работно искуство на иста позиција од минимум 2 години (повеќе од 2 години се смета за предност)
  • Работа со компјутери

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионален и љубезен однос кон клиентите
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
  • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »