ПРАКТИКАНТ ВО ИТ СЕКТОР

 • Објавен пред 2 недели
 • Декра
 • Активен до 11.11.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Нашиот клиент Инбох ДООЕЛ Скопје, најуспешниот професионален архивски и дата центар во Македонија, отвара можност за практикантска работа.

 

Опис на работните задачи:

 • Учество во развој, модификација, тестирање и одржување на нови софтверски решенија и веб апликации за управување со е-документи;
 • Дијагностицирање и поправка на софтверски проблеми;
 • Изучување на следниве програмски јазици: C#, JavaScript, XML;
 • Реална примена на материјата од предметите:
  објектно ориентирана анализа и дизајн, менаџмент на информациски системи.

 

Дополнителни информации:

Вашата професионална биографија испрате ја на jobs@inbox.com.mk, најдоцна до 10.11.2019 година, со назнака на огласот за кој аплицирате.

Сите апликации ќе бидат третирани со строга доверливост. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ