Специјалист за продажба и преговарање

За компанијата: Македонијалек е првата приватна веледрогерија во Македонија. Развојниот пат на Македонијалек датира од 1978 година, а со постојната структура и сопственост на капиталот претпријатието функционира од 1991 година. повеќе за компанијата »

МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје - Како компанија која веќе 40 години претставува синоним за квалитет, традиција и успех во фармацевтскиот бизнис, ориентирана кон континуиран раст и развој, во насока на проширување на Тимот за продажба, има потреба од вработување на:

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА И ПРЕГОВАРАЊЕ

Високо образование од Фармација или Медицина

Потребни квалификации:

 • ВСС од областа на медицина или фармација
 • Возачка дозвола Б категорија- активен возач
 • Познавање на англиски јазик
 • Искуство во маркетинг или продажба на фармацевтски производи

Одговорности и задачи:

 • Воспоставување и одржување на контакти со клиенти преку редовни теренски посети на Аптеките низ Македонија
 • Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување на истата
 • Изработка на извештаи

Личен профил:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Динамичност, иницијативност и насоченост кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Посветеност, лојалност и одговорност

Сите заинтересирани кандидати може да го достават своето CV на

[најави се за да го видиш е-маилот]

Само кандидатите што ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »