Бренд Менаџер

  • Објавен пред 2 недели
  • МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје
  • Активен до 18.06.2021
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје

МАКЕДОНИЈАЛЕК Скопје e компанија која повеќе од 40 години претставува синоним за квалитет, традиција и успех во фармацевтскиот бизнис.

Постојаниот развој на компанијата наметнува потреба за засилување на тимот и во таа насока имаме потреба од вработување на:

БРЕНД МЕНАЏЕР

Број на работни места: 1

Потребни квалификации:
- ВСС од областа на Фармација, Медицина или Стоматологија

- Работно искуство минимум 2 години

- Работа со Office пакет
- Одлично познавање на англиски јазик (пишан и говорен)
- Возачка дозвола Б категорија-активен возач


Главни работни задачи и одговорности:

-Спроведува, координира и надгледува активности поврзани со промоција на производ/портфолио

-Утврдува потреби на пазарот и предлага маркетинг стратегија

-Следење и анализа на конкуренција на пазарот

-Истражува и предлага воведување на нови производи

-Теренски активности со клучни клиенти веледрогерии, аптеки и лекари.

 

Личен профил:

-Професионалност, посветеност и лојалност

-Самоиницијативност и тимска работа

-Одлични комуникациски и преговарачки вештини

-Високо развиени аналитички вештини

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на [email protected]

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани.