Асистент за контрола и логистика/правник

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 30 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 30 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »

НЕУРОМЕДИКА, болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 31 години, објавува оглас за следната работна позиција:

АСИСТЕНТ ЗА КОНТРОЛА И ЛОГИСТИКА/ПРАВНИК

Опис на работната позиција:

 • Одговорност  односно раководење, мотивирање и инспирирање на тимот,
 • Се грижи за точноста на документацијата
 • Организирање и координирање на вработените,
 • Контролирање за навремено завршување на дадените задачи,
 • Предлагање брзи и ефикасни решенија за можните проблеми,
 • Развивање на деловни стратегии
 • Води потребна евиденција и извештаи
 • Се грижи за репутацијата на фирмата во земјата и меѓународно

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »