Забен Техничар во оддел Конструкција (м/ж)

 • Објавен пред 9 месеци
 • Декра
 • Активен до 31.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Во име на својот клиент - Приватна пракса Стоматолошка Лабораторија Ненад Миковиќ, oрдинацијa во Загреб, Хрватска која постојано воведува и работи со последните и најсовремени апарати и текови во модерната стоматологија, Декра ја огласува следната позиција:

 

 • ЗАБЕН ТЕХНИЧАР ВО ОДДЕЛ КОНСТРУКЦИЈА (М/Ж)

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

Изработка и дизајн на протетски помагала во оддел Конструкција.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум 3 години работно искуство;
 • Завршено Средно или Високо Образование;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Српски или хрватски јазик  ќе се смета за предност;
 • Познавање на MS Office package.

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Конструктивен пристап кон работни процеси, стратегии и цели;
 • Развиени интерперсонални вештини и способност за воспоставување на мултикултурно работно опкружување;
 • Флексибилност, одговорност и посветеност;
 • Професионалност, проактивност, организираност и насоченост кон резултати;
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Стоматолошката ординација во Загреб нуди:

 • Динамична работа во успешен колектив;
 • Можност за раст, напредок и учење;
 • Договор на неопределено време;
 • Платен престој во пробниот период.

 

Кандидатите кои се заинтересирани и ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk

 

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 31/08/2019 

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ