Отворени работни позиции во нет медиа груп

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 22.09.2021
 • Позиција: Новинар/Медиум
 • Локација: Скопје

Нет Медиа Груп, компанија за управување со интернет портали вработува:

 1. Работа на деск
 2. Новинар/Репортер

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено ССС;
 • Мин 2 години искуство во областа;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Искуство со WordPress;
 • Подготвеност за работа во смени;
 • Активна работа со компјутери;
 • Возраст до 35 години.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку сте заинтересирани за отворените работни позиции, своите професионални биографии можете да ги испратите на: [email protected]

Крајниот рок за аплицирање е : 27/09/2021

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [email protected]