Маркетинг специјалист

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 29 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 29 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Неуромедика
 • Активен до 19.05.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

БОЛНИЦА НЕУРОМЕДИКА, првиот приватен медицински бренд во Р. Македонија кој успешно работи веќе 29 години, објавува оглас за следната работна позиција:

МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ - Со искуство

Потребни квалификации:

 • ВСС
 • Познавање на англиски јазик
 • Работа со компјутери
 • Искуство минимум 2 години во маркетинг сектор

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Професионален и љубезен однос при комуникација 
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.