Системски инженер за телекомуникациски мрежи

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Декра
 • Активен до 01.06.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Декра:

Брокер - Supervisor of Customs processing

СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги со канцеларии во Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Бугарија, Романија и Кина. Основан во 1996 година, денес важи за доверлив и сигурен комуникациски партнер на многу компании во регионот, особено мултинационални компании со подружници во Европа или Кина, кој ја изгради најнапредната меѓународна IP мрежа која овозможува високо ниво на гласовни, податочни и интернет услуги. Со цел проширување на тимот составен од врвни професионалци, СофтНЕТ има потреба од:

СИСТЕМСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ МРЕЖИ

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено ВСС -  технички факултет се смета за предност
 • Минимум 2 години работно искуство во областа на телекомуникации
 • Задолжително познавање на конфигурација на мрежна опрема - Cisco свичеви и рутери
 • Искуство со Cisco CCNA ќе се смета за дополнителна предност
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ, ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 • Самоиницијативност, проактивност и амбициозност
 • Лојалност, посветеност  и доверливост во извршување на секојдневните обврски

Доколку сте заинтересирани работа во меѓународна компанија со можност за напредување во кариерата и ги исполнувате горенаведените услови својата професионална биографија (CV) може да ја испратите на e-mail: [email protected].

Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.