ИутеКредит Македонија

  • ЕМБС: 7221290
  • Индустрија: Финансии и банкарство
  • Адреса: ул.1732 бр.4 Комплекс Парк Резиденс Ламела А
  • Град: Скопје
  • Веб: www.iutecredit.mk
  • Основана во 2017
ФД ИутеКредит Македонија ДООЕЛ е финансиско друштво со седиште во Скопје, кое работи од јули 2017 година. Креираме исклучително искуство во областа на личното финансирање, со надминување на очекувањата на клиентите. Нашето мото е: Кредитираме НАЈБРЗО и НАЈКОМФОРНО! Препознавајќи ја важноста на улогата на вработените за компанијата, корпоративната култура е креирана во насока на посветеност и успех на сите во компaнијата. Бидете дел од динамичниот тим посветен на остварување на целите за стекнување клиенти и креирање позитивно корисничко искуство, со тоа што ќе ја оддржиме нашата компанија конкурентна и иновативна.    КЛИКНИ