Бапал

ЕМБС: 4758676
Индустрија: Вработување
Адреса: ул. Никола Парапунов бр. ц3/1
Град: Скопје
Веб: bapal.com.mk/
Facebook: bapal.higiena
Основана во 1993
Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува на стопанствениците на различни типови на објекти да добијат соодветна, професионална и достапна услуга за целовкупно одржување на објектите.

Моментално нема активни огласи.
Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »