Стоматолошка сестра

Италијанска приватна здравствена установа Општа Болница Еуроиталиа – Скопје чиј примарен фокус на работа е европска грижа за вашето здравје – има потреба од проширување на својот тим на позиција: стоматолошка сестра

Потребни квалификации:

 • Завршено средно медицинско образование;
 • Положен стручен испит
 • Задолжително познавање на програмот MY MOUTH;
 • Познавање на работа со компјутери;

Личен профил:
 

 • Одговорност, лојалност и огранизираност;
 • Способност за брзо учење;
 • Љубезност, учтивост и хуманост;
 • Способност за тимска/индивидуална работа.

Што нудиме?

 • Стабилна работа;
 • Европска плата со неограничена можност за напредок;
 • Полно работно време од 40 часа неделно;
 • Одлични услови за работа;
 • Можност за континуирана надградба на знаењето.
 • Сите апликации ќе бидат разгледувани со максимална доверливост.

Доколку сметате дека ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, Ве молиме да ја доставите Вашата кратка биографија (CV) на македонски јазик со назнака: за работна позиција стоматолошка сестра на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Напомена:

 • Апликацииите без фотографија нема да бидат земени предвид;
 • Огласот е активен 15 работни дена од датумот на неговото објавување.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »