Оптички техничар

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

 • Објавен пред 3 недели
 • Глори-ГБ
 • Активен до 15.06.2024
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.glorigb.com.mk

(преземи го огласот во Word)

Работни задачи:

 • Key Account базирана продажба на оптички производи и услуги;
 • Менаџирање со процесите поврзани со набавка, продажба и лагерирање на производите;
  • прием и евидентирање на нарачки;
  • пикирање на производи;
  • пакување на производи;
  • креирање на документација поврзана со нарачките / испораките;
  • организирање на испораките;
  • прием на стока;
  • попис на стока.

Забелешка: Предност ќе имаат кандидатите со завршена ССС - Оптички техничар или искуство како телефонски оператор.

Лични особини и вештини:

 • Отвореност за работа во позитивна работна атмосфера;
 • Ентузијаст со позитивен став кон работата;
 • Лојалност кон организацијата;
 • Поседување на дисциплина и морални принципи во работењето;
 • Поединец ориентиран кон остварување на резултати;
 • Тимски играч кој гради соработка и негува тимска работа;
 • Способност за учење, развивање и адаптирање на нови средини

Ви нудиме:

 • Култура на почит, искреност, отвореност, взаемно помагање и тимска работа; 
 • Обука од врвни експерти за техники и вештини на извршување на работните процеси;
 • Менторско водење низ конкретните работни процеси;
 • Плати и бонуси зависни од успешноста;
 • Инсентив програми и награди за успешно реализирани таргети;
 • Кариерно напредување.

Потребни документи за аплицирање по оглас:

CV - Кратка биографија 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »