Сервисен техничар

 • Објавен пред 8 месеци
 • Декра
 • Активен до 24.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

За нашиот клиент, водечка светска компанија која произведува и нуди опрема, услуги и процесни решенија во областа на рударската и градежната индустрија, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 • Сервисен техничар

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Поправка и одржување на машини со механички и електрични проблеми. 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Претходно работно искуство во одржување на градежни машини или автомеханика;
 • Солидно познавање на машинство и електрика;
 • Минимум средно техничко образование;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на англиски јазик.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите професионални биографии можат да ги проследат на: office@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 24.10.2018.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ