Администратор – Германски јазик

За компанијата: СЗУ ГмбХ е компанија која се занимава со процена на штети од автомобилската индустрија, која што е распространета не само во Германија, туку и низ цела Европа и во други земји ширум светот. повеќе за компанијата »

СЗУ ГмбХ ДООЕЛ е компанија чија дејност е процена на штети од областа на автомобилската индустрија. Поради проширување на обемот на работа, објавува оглас за вработување за следното работно место:

АДМИНИСТРАТОРИ – Германски јазик

Потребни квалификации:

  • Напредно зборување и пишување на германскиот јазик (минимум B2-C1 ниво)
  • Познавање на работа со компјутери
  • Подготвеност за тимска работа
  • Организираност и одговорност кон доверените задачи

Што нудиме:​

  • Одлични работни услови
  • Работно време од понеделник до петок ( 07:00 -15:00 ;08:00 -16:00;11:00 -19:00)
  • Конкурентна плата

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »