Сервисер

  • Објавен пред 11 месеци
  • ИЦС ГРУП.ДОО
  • Активен до 27.01.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Потребни Квалификации:

  • Завршено ССС образование со познавање од областа на електроника и електрика;
  • Познавање и искуство со сервисирање на опрема за греење/ладење/вентилација;
  • Б-категорија;
  • Лојален, амбициозен со желба за работа и стекнување нови искуства;
  • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност. 
КЛИКНИ