Електроничар/Сервисер

За компанијата: Акус Медикус е една од првите приватни поликлиники и центар за слух и слушни апарати отворени на територија на Р. Македонија. Основани во 2001. година, посветени сме за пружање на најсоодветна грижа... повеќе за компанијата »

Оглас за вработување

Акус Медикус ДОО, продавница за слушни апарати во Скопје, има потреба од електроничар/срвисер/забен техничар со следни квалификации и способности: 

 • Минимум средно стручно образование
 • Завршено техничко образование во областа на машинско инженерство, електроника или слично.
 • Предходно работно искуство во одржување и сервисирање на машини е предност но не и задолжително,
 • Познавање на електрични и механички системи, вештини за заварување, лемење и работа под микроскоп.
 • Желба за учење на нови технички решенија и новини од областа на слушните апарати,
 • Познавање на работа со компјутер,
 • Флексибилност за работа во смени,
 • Добри комуникациски вештини и способност за работа во тим
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Желба за учење и надградување
 • Работа со временски рокови
 • Самостојно решавање на проблеми/снаоѓање во ситуации
 • Позитивен пристап кон работата.

Што Ви нудиме ние?

 • Пријатна и пријателска работна атмосфера, флексибилни паузи, неограничено кафе.
 • Работа во 2 смени
 • Конкурентна плата и награди.
 • Редовен К-15
 • Можност за кариерен развој и унапредување
 • Обука и тренинг за работа со слушни апарати
 • Бесплатни прегледи во нашата поликлиника

Доколку сте заинтересирани, Вашето CV пратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот] . Доколку ги исполнувате критериумите ќе бидете контактирани од наша страна во најскор рок.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »