Инсталатери на безбедносни и мрежни системи

Плата од 25.000 ден.

ДООЕЛ НЕТИСМАК СИСТЕМИ има потреба од 2-ца работници за монтажа на телекомуникациска и мрежна опрема за градовите Прилеп и Битола заедно со околината.

Фирмата се занимава со продажба и монтажа на безбедносни системи (видео надзор, алармни системи, домофонија и видеофонија, рампи и мотори за врати) како и поставување и одржување на мрежи (коаксијални, ЛАН и оптички)

Потребни квалификации на кандидатите:

  • Минимум завршено ССС (предност електро струка)
  • Искуство со алат (ќе се смета за предност)
  • Искуство со кабли, штрафовска опрема и материјал (ќе се смета за предност)
  • Искуство со работа на висина (ќе се смета за предност) - макс.8 метри
  • Возачка дозвола Б категорија

РАБОТНО ВРЕМЕ : Понеделник - Петок во прва смена

Вашите апликации испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]

Телефон за контакт - 075/405-929

Бараме: Чесност, работливост, ефективност...

Нудиме: Редовна исплата на плата, придонеси, додатоци, обезбеден оброк на работно место според позитивните законски норми

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »