Редач/ки – Пакувач/ки

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 6 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 14.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент, потребни се кандидати за позиција:

 

Редач/ки – Пакувач/ки на прехрамбени производи (реон Шуто Оризари)

 

НУДИМЕ:

 

 • Дневница: 650 ден. (нето износ);
 • Можен почеток со работа – веднаш;
 • Договор на определено време, со можност на неопределено;
 • Социјално и здравствено осигурување;
 • Работа во две смени, не е исклучена и трета смена;

 

ЗАДАЧИ:

 • Редење и пакување на готови производи и полупроизводи;
 • Подготвува потребна амбалажа со соодветна декларација;
 • Го подесува датумот на клипсата и пакуваните производи ги реди во гајби, колички и пакети;

 

БАРАМЕ:

 

 • Основно или средно образование
 • Со и без работно искуство

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected], www.esi.mk