FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

МАГАЦИОНЕР/ВОЗАЧ

 • Објавен пред 11 месеци
 • ДЕЛТА БЕТ
 • Активен до 22.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје
 • Mozzart на пазарот на игри на среќа работи од 2001 година и како таква е една од водечките компании во регионот на Источна Европа. Нашата основна дејност е приредување на игри на среќа во обложувалница, а нашиот најголем капитал се луѓето. Во овој момент, компанија Mozzart има околу 4000 работници и околу 900 подружници во регионот. Во Македонија работи од 2008 година, има околу 420 вработени и има 106 подружници.

 

                                                  За работа на територијата на Град Скопје, потребен e

 

                                                                           МАГАЦИОНЕР/ВОЗАЧ

 

Основни должности:

 1. Прием на стока, припрема на стока, утовар  и истовар
 2. Припрема и монтажа на мебел
 3. Раздолжување на уплатни места со опрема која се враќа во магацин
 4. Припрема на стока за отпис
 5. Редовен годишен попис
 6. Сортирање, задолжување и раздолжување на приемници и отпремнина во магацинот и друга попратна документација
 7. Уредно водење патни налози
 8. Одржување на надворешната и внатрешната хигиена на возилото
 9. Следење на исправноста на возилото и попратната опрема на возилото  кое го користи
 10. Пополнување на електронски патен налог
 11. Водење сметка за потрошувачката на горивото

                                                                       

Услови:

 1. Средно образование IV степен на стручна подготовка
 2. Потребно искуство: Потребно е минимум претходно работно искуство од  2 години на исти или слични работи. Потребно е искуство на работното место возач/дистрибутер што подразбира добро познавање на теренот, условите во сообраќајот и сообраќајните прописи.
 3. Сертификати/Лиценци: Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија, поседување возачка дозвола (Ц категорија) ќе се смета за предност
 4. Дополнителни знаења: работа со компјутер
 5. Вештини: комуникативност (усмена и писмена), интерперсонални вештини, сигурност, концентрација, одговорност и доверливост,
 6. Добро познавање на патиштата во Македонија

 

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Mozzart, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија и Источна Европа, Ве молиме Вашето CV и мотивационото писмо да ги испратите на e-маил job@mozzartbet.mk. Во насловот на мејлот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Краен рок за поднесување на пријавите е 22.04.2018 година. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг. Непотполните пријави нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ