Комерцијалист / Мерчендајзер

ДПТУ Супер Јајце дооел с.Сопот - Кавадарци е фирма која постои повеќе од една деценија на пазарот и значи синоним за квалитет. Истрајноста, динамиката, лојалноста, како и безбендоста и квалитетот на секој производ ја впушти компанијата до Успешноста и развојот.

Затоа, Супер Јајце дооел има потреба од нов работник на позиција Комерцијалист / Мерчендајзер

Oбврски и Одговорности:

  • Посета на маркети,
  • Редење роба
  • Креирање на нарачки

Личен профил

  • Организациски вештини и аналитичен пристап во работењето
  • Иницијативност и желба за работа во тим
  • Посветеност, одговорност и лојалност.

Задолжително треба да поседува возачка дозвола за Б категорија

Плата по договор, согласно работно искуство.

Сите заинтересирани кандидати, својата професионална биографија можат да ја достават преку полето Брза Апликација,  [најави се за да го видиш е-маилот]  или на тел.бр. 070/242-442,

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »