CONTROL CERT: Административен асистент

Административен асистент

 • Објавен пред 2 недели
 • CONTROL CERT
 • Активен до 17.10.2023
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.control.mk

КОНТРОЛ ЦЕРТ е овластено и акредитирано тело за сертификација на производи, процеси и услуги кое се бави со контрола на фабричко производство на градежните производи.

Покрај основната дејност, КОНТРОЛ ЦЕРТ нуди и сертификација на ISO стандарди како и имплементација на GDPR.

КОНТРОЛ ЦЕРТ објавува оглас за следната работна позиција:

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК
Можност за персонален напредок во растечка компанија на позиција Aудитор за ISO стандарди или Oфицер за GDPR 

Потребни квалификации:

 • Со или без работно искуство
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на српски јазик
 • Познавање на основно работење со компјутери
 • Градежен или технолошко-металуршки факултет

Потребни способности и вештини:

 • Самоиницијативност и желба за учење и постигнување резултати
 • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини
 • Планирачки и организациски способности

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »