Координатор на смена

За компанијата: Glassflex е нова фабрика за производство на сите видови стакло, лоцирана во индустриската зона ТИР3 во Тетово. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ГЛАС ФЛЕКС ДООЕЛ Тетово:

Координатор на смена - Контролор

Глас Флекс ДООЕЛ Тетово - фабрика за преработка на стакло во ТИРЗ ТЕТОВО, Желино има потреба од координатор за работа во две смени.

Број на отворени работни места – 2

Повеќе информации на 071343265 и  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »