Eлектро инженер - електроника

За компанијата: МАКСТИЛ е регионален лидер во производството на топловалани дебели лимови. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Макстил АД Скопје:

Леар - Дигалкар - Машински техничар

Макстил АД Скопје (www.makstil.com) е компанија со долгогодишна традиција, и оваа година правиме 25 години од нашето формирање.

Kако дел од DITH, Макстил АД е еден од најголемите регионални производители на топловалани дебели лимови, со преку 950 вработени и годишен капацитет од преку 350.000 тони.

Во моментов, во рамки на нашиот тим за одржување, отворено е следното работно место:

 

Дипломиран електро инженер за електроника

 

Опис на работно место:

 • Ја утврдува политиката на одржување, го прегледува движењето на трошоците и резултатите од работењето на постројките;
 • Учествува во изработка на програмите за периодични испитувања на орудијата и уредите за работа;
 • Го контролира обемот и квалитетот на извршената работа;
 • Ги контролира и спроведува потребните мерки, средства и опрема за безбедно извршување на работните задачи;
 • Соработува со надворешни фирми.

Основна одговорност:

 • Навремено и квалитетно извршување на работните задачи.

Основни квалификации на кандидатите:

 • Високо образование, 240 ЕКТС - Дипломиран електро инженер;
 • Со или без работно искуство;
 • Познавање на англиски јазик.

Дополнителни квалификации на кандидатите:

 • Способност за планирање и менаџирање;
 • Флексибилност, адаптибилност и способност за работа во динамично опкружување;
 • Самоиницијативност и посветеност;
 • Прецизност и аналитичност;
 • Способност за работа под притисок и со рокови;
 • Тимска работа и кооперативност.

Што ние нудиме:

 • За инженери без искуство почетна плата од 30.000 денари;
 • За инженери со искуство конкурентска плата по договор во зависност од искуството и знаењето;
 • Обезбеден превоз и храна или надомест за истото;
 • Бонуси во зависност од перформансот;
 • Приватно здравствено осигурување;
 • Динамично опкружување со можност за учење, развој и напредок;
 • Позитивна работна средина.

 

 

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, испратете ја вашата кратка биографија по електронски пат на [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака за работното место за кое аплицирате, најдоцна до 10.02.2023 година.

Макстил АД Скопје обезбедува еднакви можности за вработување и води посебна грижа за заштитата на лични податоци и за доверливоста на Вашата апликација.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »